Начало Бокс Усик разпуска с жена си и футбол от Шампионска лига (ВИДЕО)

Усик разпуска с жена си и футбол от Шампионска лига (ВИДЕО)

Усик разпуска с жена си и футбол от Шампионска лига (ВИДЕО)
0

Новият световен шампион по бокс в тежката категория Олександър Усик най-накрая намери малко време за себе си след успеха в Лондон и победата над Антъни Джошуа. Украинската звезда се прибра в родината си в понеделник и вместо да отмори, трябваше да уважи серия от събития и медийни изяви.

В сряда най-сетне Усик бе оставен поне за малко на спокойствие и той успя да обърне внимание на съпругата си Екатерина. Майката на трите му деца – Елизабет (6 г.), Кирил (3 г.) и Михаил (1 г.), побърза да се похвали в социалните мрежи, че прекарва щастливо време с любимия си насаме.

Усик покори и тежката категория. Детронира Джошуа насред Лондон

Родената в Русия Катя сподели снимка от автомобил, на която двамата са прегърнати.

Вечерта обаче Усик я прекара типично „по мъжки“ – с гледане на футбол от най-висок ранг – Шампионската лига. Боксьорът, който влезе в световната история с покоряването на върховете в две професионални категории – полутежка и тежка, подкрепи от дивана вкъщи украинския „Динамо“ (Киев).

За съжаление любимците му не успяха да го зарадват с международен успех, а дори отнесоха 0:5 от германския колос „Байерн“ (Мюнхен). Срещата бе втора от група „Е”, а след нея „Динамо“ е на трета позиция с една загуба и едно равенство.