Начало Бокс Валин за сблъсъка с Бризийл: Като го победя, ще затвърдя мястото си на върха

Валин за сблъсъка с Бризийл: Като го победя, ще затвърдя мястото си на върха

Валин за сблъсъка с Бризийл: Като го победя, ще затвърдя мястото си на върха
0

Боксьорът в тежка категория Ото Валин разкри какво трябва да направи, за да победи Доминик Бризийл. Двамата ще се изправят един срещу друг на ринга на 20 февруари в „Mohegan Sun Casino“ в Ънкасвил, Кънектикът.

„През цялото време трябва да бъда решителен и да го пречупя и когато получа възможност, ще бъда готов да го нокаутирам. Той се изправи срещу Джошуа и показа голямо сърце и характер, но в крайна сметка беше победен. Мачът срещу Уайлдър беше толкова кратък, че не може да се прецени точно от него, но Бризийл нарани Уайлдър, преди да бъде нокаутиран“, сподели Валин пред „Sky Sports“, цитиран от „Boxing Scene“.

Доминик Бризийл има баланс от 20 победи и само 2 загуби на професионалната боксова сцена. Той е спечелил 18 срещи с нокаут, но не се е качвал на ринга от 18 май 2019 година когато загуби от Дионтей Уайлдър в сблъсък за световната титла на WBC.

Неговият стил е да нанася тежки удари и аз вярвам, че той ще излезе и ще се опита да окаже натиск и да бъде агресивен срещу мен. За щастие аз съм интелигентен човек с добри умения и интелигентен екип с добър игрови план, така че ще има много възможности за мен от които да се възползвам.

Бризийл е добро име и боксьор и се надявам, че като го победя, ще затвърдя мястото си на върха“, завърши Валин.

Шведът има общо 21 победи (14 с нокаут) и само 1 загуба в своята професионална кариера (от Тайсън Фюри през 2019 година).