Начало Бокс Венецуелец нацели слабото място на непобеден украинец (ВИДЕО)

Венецуелец нацели слабото място на непобеден украинец (ВИДЕО)

Венецуелец нацели слабото място на непобеден украинец (ВИДЕО)
0

Украинският боксьор в полутежка категория Тарас Шелестюк проведе 20-ия си двубой на професионалния ринг, но той не завърши положително за него. Разклатеният емоционално украинец от случващото се в страната му, не успя да се възползва от важността на битката, която му даваше е правото да станете претендент за титлата световен шампион.

Тарас Шелестюк не успя да спечели за първи път в кариерата си.

В основния двубой на галавечерта в казино Монреал се срещнаха двама боксьори, които не познават вкуса на поражението – украинецът Тарас Шелестюк и Габриел Маестре от Венецуела.

Двубоят трябваше да определи претендента за титлата на световен шампион в полутежка категория (66,7 кг). 10 рунда на дуела не можаха да определят кой е по-добър. Съдиите не отсъдиха победител, завършвайки срещата с равенство.

Венецуелският боксьор бе по-добър в първите четири рунда, но от петия украинецът успя да изравни силите в битката, а в края дори доминираше.

Така 36-годишният украинец за първи път на професионално ниво не завърши битка с победа. Това е първото му равенство от мач.

Той не отрече, че случващото се в Украйна му е повлияло за мача. Преди няколко дни Шелестюк нарече случващото се тези дни в родината му,  изтребление и геноцид на украинския народ.