Начало Бокс Обстреляха къщата на Усик. Семейството на боксьора търси оцелели (СНИМКИ)

Обстреляха къщата на Усик. Семейството на боксьора търси оцелели (СНИМКИ)

Обстреляха къщата на Усик. Семейството на боксьора търси оцелели (СНИМКИ)
0

Къщата на Олександър Усик беше под обстрел, a съпругата на световния шампион в тежка категория Екатерина, съобщи в социалните мрежи, че руски войски са обстреляли дома ѝ във Ворзел.

,,Ворзел! Ако някой отговори от моята улица „Леся Украинка“ (където беше къщата ми), от 4 март не мога да се свържа с никого. Много се притеснявам за съседите си. Имаше много хора там. Сега е тихо !Притеснявам се дали са живи.Последните публикации със снимки бяха страшни. Кадировците стреляха по всички къщи, включително и по моята. Ако имате някаква информация моля пишете ми. Вярвам, че всички са живи“, написа Катрин в Instagram.

Съпругата на шампиона на WBA, WBO, IBF, IBO в тежка категория Олександър Усик за пореден път сподели мнението си за руско-украинската война. Тя остана в Киев, въпреки войната. Мъжът ѝ пък защитава родината си на фронта.

„Украйна, ние вярваме в теб. Вярваме, че ще спечелим. Знаем, че имаме голямо бъдеще, че имаме бъдеще, че нашите деца имат бъдеще. Ще възстановим всички градове. Разбира се, няма да върнем живота на загиналите хора. Това е мъка, чиста мъка. Вярвам, че ще победим“, каза Екатерина Усик.