Начало Бокс Внукът на Мохамед Али изглежда все по-впечатляващо (ВИДЕО)
0

Внукът на Мохамед Али изглежда все по-впечатляващо (ВИДЕО)

Внукът на Мохамед Али изглежда все по-впечатляващо (ВИДЕО)
0

Нико Али Уолш постигна четвъртата си поредна победа на професионалния ринг. Внукът на легендата Мохамед Али впечатли с визия и умения в битката с Джерамая Йегър на галавечерта в Оклахома. Той не остави никакви шансове на съперника си, нанасяйки му второ поражение в 4-ия му двубой.

21-годишният наследник на славната фамилия показа разнообразен стил, в който се отличи най-вече със скоростта на своите действия. Комбинациите му от ляв-десен-ляв пък се оказаха неразгадаеми за Йегър, който на два пъти бе пратен на пода преди реферът да сложи точка на спора.

След двубоя Нико Али заяви, че не е планирал предварително да движи краката си по идентичен начин, като този на дядо си, с което разпали доста коментари. „Не съм го направил целенасочено. Беше много емоционално, разбира се. Но просто се случи. Основното бе да остана спокоен и да покажа добро движение в защита. Смятам, че се подобрявам и чувствам именно това“, каза след победата си младият Али.

Неговият двубой бе подгряващ с този на елиминацията на WBC в категория супер-перо. В него Робсън Консейсао победи Хавиер Мартинес по точки.