Начало Бокс Хамер ще подгрява Усик – Чисора

Хамер ще подгрява Усик – Чисора

Хамер ще подгрява Усик – Чисора
0

Кристиан Хамер ще подгрее сблъсъка между Олександър Усик и Дерек Чисора. Негов противник на боксовата гала, която ще се проведе в 31 октомври във Великобритания, ще бъде любимецът на феновете – Дейв Алън. Сблъсъкът ще бъде в 10 рунда, в тежка категория.

„Наистина съм щастлив да се бия с Кристиан Хамер. Той е корав, силен и високо поставен в ранглистата. Победата над него ще ме върне обратно сред най-добрите. Той победи Дейвид Прайс, така че с успеха си над него наполовина ще се реванширам за загубата си от Прайс“, сподели Алън пред „Skysports“.

Англичанинът Дейв Алън в момента е спаринг-партньор на Олександър Усик. Двамата се намират в Киев, подготвяйки се за сблъсъците с Хамер и Чисора.

„Спарингите с Олександър Усик ме изведоха на друго ниво. Той е един от най-добрите боксьори без значение от тегловата категория на планетата. Научих много от него и това ми вдъхна толкова увереността, че ще трябва да премина през десетте рунда срещу Хамер,“ завърши Алън.

Кристиан Хамер има баланс от 25 победи (15 с нокаут) и 6 загуби. Алън, от своя страна е с 18 успеха (15 с нокаут), 2 равенства и 5 поражения.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.