Начало Бокс Ултрас на ЦСКА Москва блести в боя с голи ръце

Ултрас на ЦСКА Москва блести в боя с голи ръце

Ултрас на ЦСКА Москва блести в боя с голи ръце
0

Руснакът Никита Гришков впечатли с експресен нокаут на Godzilla Fight изминалия уикенд. На галавечер в руската столица фенът на ЦСКА Москва от популярната група White Horse не остави шанс на съперника си за около минута в клетката.

Гришков влиза в битката уверен, въпреки че има контузия на лявата ръка.

„Не бях готов физически на 100%, но психическата ми форма беше перфектна“, боецът сподели за международния ни портал Boec.COM. „Исках да привлека вниманието на промоутърите от Top Dog и Hardcore Fighting Championship.“

„За съжаление, нямах време да покажа почти нищо от уменията си, защото битката приключи още в първата минута. Противникът ми падна след няколко удара. Реферът започна да отброява и всичко свърши. Жалко, че беше толкова бързо, но и това го има в спорта.“

В Русия боевете с голи ръце добиват все по-голяма популярност.

На споменатите вечери от Hardcore Fighting Championship често състезателите си тръгват обезобразени и със сериозни наранявания. Лицата и ръцете им не са защитени от нищо и са изложени на сериозен риск.

„Надявам се следващите ми битки да бъдат по-трудни и конкурентни. Много съм благодарен на приятелите ми, които отмениха ангажиментите си и бяха до мен извън клетката“, допълва Гришков, който не крие, че е от ултрас привържениците на руския гранд.

В последните месеци се забелязва тенденция на миграция от ММА към боевете с голи ръце. Те датират още от древността, като са описани от древноримски и древногръцки хроникьори. Считат се за един от най-мъжките спортове в наши дни.

Сред по-популярните състезатели в момента са Артьом Лобов, Пол Малиняджи, Пейдж ВанЗант, Тиаго Алвеш, Ектор Ломбард, Франк Мир и други.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.