Начало Бокс Хасим Раман: Джошуа няма да повтори грешката на Люис

Хасим Раман: Джошуа няма да повтори грешката на Люис

Хасим Раман: Джошуа няма да повтори грешката на Люис
0

За мнозина името Хасим Раман може и да не говори много, но по-възрастните хардкор фенове на бокса могат да ви разкажат за него. През 2001 г. 26-годишният тогава Раман успява да взриви света на бокса, нокаутирайки самия Ленъкс Люис.

Бившият двукратен световен шампион в тежката категория говори пред Sky Sports за предстоящия двубой на сегашния крал на дивизията – Антъни Джошуа (22-0) срещу Анди Руиз на 1 юни в Ню Йорк.

Снимка: БТА

Джошуа тренира в жегата на Маями и не спира да говори за обединителен двубой с Дионтей Уайлдър. Възможно ли е фокусът му да е изместен?

От това, което виждам мога да кажа, че той е истински професионалист. Не мисля, че ще бъде разконцентриран в срещата си с Руиз и смятам, че ще постигне драматична победа.

Снимка: БТА

Виждате ли прилика между него и Ленъкс Люис?

Не. Джошуа има далеч повече за губене. Тежката дивизия е много различна от времената, когато Люис защитаваше титлите си. Антъни знае какъв е залогът и последното, което иска е да прецака нещата с Дионтей Уайлдър.

Какво влияние ще има победата на Уайлдър над Бризийл?

Джошуа е задължен да направи подобно представяне. Няма друг избор. Ако двубоят у с Руиз продължи 12 рунда, преговорите с Уайлдър ще станат още по-трудни. Дионтей свърши своята работа, сега е ред на Антъни.

Снимка: БТА

Как би се справил Джошуа с боксьорите от вашето поколение?

Антъни би могъл да бъде сред най-добрите във всяка една ера на бокса.

Как бихте се справили вие в мач срещу него?

Това със сигурност би бил мач, в който бих искал да участвам.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.