Начало Бокс Хелниус: Ще направя и невъзможното, за да бия Уайлдър
0

Хелниус: Ще направя и невъзможното, за да бия Уайлдър

Хелниус: Ще направя и невъзможното, за да бия Уайлдър
0

Роберт Хелениус се закани да даде дори повече от реалните си възможности, за да победи Дионтей Уейлдър. Двамата ще се срещнат в Бруклин на 15 октомври, като двубоят ще е завръщане на „Бронзовия бомбардировач“ след точно година отсъствие. Финландецът обаче се готви да помрачи настроението на бившия световен шампион и да му нанесе трето поредно поражение. Развой, който може да сложи край на кариерата на американеца.

Дионтей направи много добър мач с Фюри, при последната им среща. Това са тежки битки, но той показа подобрение. Очаквам срещу мен да излезе напълно различен боксьор. Но аз съм готов. И ще направя дори невъзможното, за да го победя. Вярвам, че имам силите, за да го сторя“, коментира Хелениус.

38-годишният боксьор постигна две последователни победи над Адам Ковнацки през 2020 и 2021-а, за да си осигури подобна битка. „Вече 25 години съм на ринга. Ветеран съм и няма да имам друга подобна възможност. Победа над Уайлдър ще ми осигури мач за световната титла. Какво повече мога да искам“, каза още Хелениус по повод предстоящата среща с Дионтей.