Начало Бокс Херинг защити титлата си дисквалификация и се озова в болница (ВИДЕО и СНИМКИ)
0

Херинг защити титлата си дисквалификация и се озова в болница (ВИДЕО и СНИМКИ)

Херинг защити титлата си дисквалификация и се озова в болница (ВИДЕО и СНИМКИ)
0

Джамел Херинг защити титлата си в категория супер “перо” на WBO, след като двубоят му с Джонатан Окендо беше прекратен в 8-я рунд.

34-годишният шампион имаше проблеми със зрението, тъй като в 5-я рунд получи сериозна аркада заради удар с глава от страна на Окендо, който беше санкциониран с една точка за действията си. След 8-я, Херинг пожела спиране на срещата поради невъзможността да вижда съперника си, а реферът Тони Уийкс прецени, че носителят на титлата не може да продължи мача заради травмата и дисквалифицира съперника му. Преди това Херинг свали Окендо на пода в 3-я рунд с хубав ъпъркът, но той се изправи и срещата продължи.

След двубоя шампионът беше подложен на критики, че е избрал лесен начин да се измъкне от трудна ситуация, но той отговори с публикация в социалните медии, на която се вижда, че е в болница и му правят ядрено-магнитен резонанс на главата.

“Да седиш сам в болница, докато те заливат с всевъзможни негативни неща, е нещо специално. Не съм сърдит или тъжен, просто размишлявам. Ще изпълня задълженията си срещу Фрамптън, но този мач може и да ми е последен. И без това вече загубих прекалено много време за семейството си”, написа Херинг.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.