Начало Бокс Холи Сондърс стартира спортна лига за голи модели (СНИМКИ)

Холи Сондърс стартира спортна лига за голи модели (СНИМКИ)

Холи Сондърс стартира спортна лига за голи модели (СНИМКИ)
0

Половинката на Оскар Де Ла Оя – Холи Сондърс, ще стартира нова спортна лига за голи модели, наречена Xposed Sportz, научихме от профилите ѝ в социалните мрежи.

Красавицата изглежда е решила да извади традиционните спортни дисциплини от зоната им на комфорт, като предложи на зрителите щипка пикантерия.

Началото на надпреварите ще бъде през април 2023 г., но на този етап има прекалено много въпроси, останали без отговор.

Не са известни всички надпревари, които ще бъдат представени. От публикациите на Сондърс виждаме, че ще има голф, фитнес, тенис и дори шах. По всяка вероятност ще има и бойни дисциплини, защото все пак говорим за жената до един от най-великите боксьори на всички времена.

Редица издания по света се опитват да научат повече за Xposed Sportz, но засега Холи Сондърс се опитва да ни държи в неведение. Любопитно е обаче, че е пуснала обяви за участнички в социалните мрежи. Това ни кара да спекулираме, че надпреварата ще включва инфлуенсърки, които и без друго се събличат за пари в интернет.

Дейвид Хуукстед от Outkick прави препратка към бикини лигата по американски футбол, която не просъществува особено дълго, защото хората просто отказаха да я приемат достатъчно сериозно. Дали пък това няма да е съдбата и на Xposed Sportz или ни очаква една истинска революция в спорта?