Начало Бокс Холифийлд: Анди Руис може да бъде световен шампион отново

Холифийлд: Анди Руис може да бъде световен шампион отново

Холифийлд: Анди Руис може да бъде световен шампион отново
0

Ивендър Холифийлд вярва, че Анди Руис-младши може да си върне световната титла в тежка категория. Легендата е на мнение, че ако мексиканецът коригира своето поведение и намери отново глада си за успехи – то поясът му е в кърпа вързан.

„Джошуа стана световен шампион отново, нали? Анди също може да го стори“, сподели Холифийлд пред TMZ Sport. „Антъни се приспособи. Хората, които се приспособяват към средата и съперника имат страхотен шанс за успех.“

twitter.com

„Руис направи няколко лоши избора. Трябва да се завърне обратно на работа и да вземе пример от Джошуа за адаптирането. Просто да прави каквото баща му е казал. През всичките тези години беше прав. За мен Анди Руис може да бъде световен шампион отново, има своите шансове.“

Ивендър Холифийлд натърти на глада за победа, който отписаният от всички Анди Руис-младши е показал миналия юни месец в „Медисън Скуеър Гардън“. Тогава роденият в САЩ мексиканец прати четири пъти Джошуа в нокдаун и му нанесе първа загуба при професионалистите.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.