Начало Бокс Холифилд за Пулев: Има шанса да спечели двубоя (ВИДЕО)

Холифилд за Пулев: Има шанса да спечели двубоя (ВИДЕО)

Холифилд за Пулев: Има шанса да спечели двубоя (ВИДЕО)
0

Ивендър Холифилд, който е една от легендите на професионалния бокс в тежка категория, коментира шансовете на Кубрат Пулев в сблъсъка с Антъни Джошуа за световните титли при най-тежките.

„Всеки, който се качи на ринга има голям кураж и шанс за успех. Той може да не е големият фаворит, но има шанса да спечели, а това е важно. Ако можеш да отвърнеш на удара на някого, то ти имаш възможност да спечелиш и точно в това се крие чара на този спорт“, сподели Холифилд пред „Beanyman news“.

Холифилд е една от най-големите легенди на професионалния бокс. Наскоро единственият боксьор в историята на тежка категория, който става четирикратен световен шампион обяви своето завръщане на ринга. Само той, до момента, е ставал абсолютен световен шампион едновременно в полутежка и тежка категории.

„Защо въобще се качваш на ринга, ако смяташ, че нямаш шанса да станеш победител. Не можеш да кажеш на един боксьор, че няма шанс. Ако той смята, че е така, няма да си прави труда да се качва на ринга“, завърши 58-годишната легенда.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.