Начало Бокс Хърн: Мейуедър е големият губещ в шоу срещата

Хърн: Мейуедър е големият губещ в шоу срещата

Хърн: Мейуедър е големият губещ в шоу срещата
0

Еди Хърн направи един от най-точните коментари след шоу срещата Флойд Мейуедър – Логан Пол. Най-добрият промоутър в момента призна, че липсата на качествени боксови зрелища напоследък е главната причина телевизиите да търсят подобни развлекателни срещи.

Освен това той видя Мейуедър засрамен и посочи за „истински“ победител влогъра.

„Дори нямаше решение, много е странно“, Хърн сподели пред Sky Sports.

„Но да, ако имаше победител в битката, то това щеше да е Логан Пол, защото всичко това беше много зле за Флойд. Ако го гледаш за първи път, ще си кажеш, че не е толкова добър. А той е сред най-великите.“

Петъчни прогнози: Изненада на събитието с Мейуедър и Пол

„Дори на пресконференцията след мача едвам успя да скрие, че се срамува. С половин уста каза, че повече няма да направи подобно нещо“, забелязал е Еди Хърн.

„Затова нашата задача на промоутърите е толкова важна. Ако не предоставяме правилните битки и не поддържаме боксовия продукт силен, все по-често ще виждаме подобни срещи. Ако нашите сблъсъци не струват, телевизиите започват сами да си предават измислено шоу“, добави най-добрият промоутър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.