Начало Бокс Хюи Фюри: Ще нокаутирам Уайлдър и Джошуа! (ВИДЕО)

Хюи Фюри: Ще нокаутирам Уайлдър и Джошуа! (ВИДЕО)

Хюи Фюри: Ще нокаутирам Уайлдър и Джошуа! (ВИДЕО)
0

Хюи Фюри планира да се завърне на боксовия ринг след двугодишно отсъствие и за целта се закани да нокаутира бившите световни шампиони – Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър.

Това са мачовете, които искам. Вярвам, че ще ги получа и ще стана най-добрият. Ще нокаутирам Уайлдър! Не съм тук, за да играя игрички вече. Хората не разбират. Починах си малко и вече съм зареден. Вече съм над 120 кг. Хората не могат да разберат. Тук съм вече и смятам да направя изявление. Вярвам, че съм най-добрият и ще го докажа на ринга. Ще нокаутирам и Джошуа. Честно казано, не вярвам, че тези типове са способни да ме победят. Наистина вярвам, че ще направим тези мачове. Натрупах опит, имах своите възходи и падения и ще използвам това“, каза братовчедът на Тайсън Фюри пред BBTV Boxing.

28-годишният британец за последно нокаутира Кристиян Хамър през октомври 2021 г. Преди това допусна загуби по точки от Александър Поветкин и Кубрат Пулев, а през 2017 г. отстъпи на Джоузеф Паркър в спора за титлата на WBO.

Що се отнася до „Бронзовия бомбандировач“ и „Ей Джей“, двамата са в преговори за мач през декември в Саудитска Арабия, но още през лятото може да ги видим съответно срещу Анди Руиз и Дилиан Уайт.