Начало Бокс Фюри няма да плаща на Уайлдър да се отказва
0

Фюри няма да плаща на Уайлдър да се отказва

Фюри няма да плаща на Уайлдър да се отказва
0

Везните за мач за световната титла до края на 2020 г. срещу Антъни Джошуа все повече се наклоняват в полза на Кубрат Пулев, след като Тайсън Фюри категорично отказа да плаща за двубой за обединяване на всички пояси срещу сънародника си.

„Циганския крал“ обяви, че няма никакво намерение да вади пари, за да се откаже Дионтей Уайлдър от трети двубой помежду им и така да му отвори път към сблъсък с Ей Джей, каквито спекулации циркулират вече няколко месеца. Фюри говори на живо в Instagram, където разкри плановете си.

„Ами Уайлдър има клауза за реванш. Някакъв вестник писа, че искал 10 милиона долара, за да отстъпи. Няма да му давам пари, за да се откаже от мач. Предпочитам пак да му взема черепа. Ще го пречупя на ринга и след това ще го разкарам от пътя си. И 2 милиона не бих му дал, за да се откаже. Предпочитам да му дам здрав пердах. Ще го отнеса в края на годината. Ще вляза в 2021 г. с най-големия боксов мач в историята между двама британци в тежка категория, аз и Ей Джей ще се ступаме за всичкото злато, каза Фюри.

Наскоро Еди Хърн, промоутърът на Антъни Джошуа, заяви, че клиентът му ще се бие само веднъж до края на годината, като това ще трябва да бъде срещу Кубрат Пулев.