Начало Бокс Официално: Кубрат няма да отстъпва от мача с Джошуа
0

Официално: Кубрат няма да отстъпва от мача с Джошуа

Официално: Кубрат няма да отстъпва от мача с Джошуа
0

Кубрат Пулев със сигурност ще бъде следващият съперник на боксовата суперзвезда Антъни Джошуа, стана ясно след разговор между мениджърите на двамата.

Легендата Боб Аръм, който е част от хората, представляващи 39-годишният софиянец, обяви, че лично е позвънил на Еди Хърн, за да изяснят ситуацията около двата най-важни мача в тежка категория в момента – този между Джошуа и Пулев и третото издание на Дионтей Уайлдър – Тайсън Фюри, чиито промоутър отново е 88-годишният американец. Имаше спекулации, че Кубрат ще отстъпи и ще изчака мача си за поясите на Ей Джей, за да може той да се бие с „Циганския крал“ за обединяване на всички титли. Това обаче няма да се случи, категоричен беше Аръм пред badlefthook.com.

Пулев няма да отстъпи. Говорих с Еди Хърн в неделя сутринта за Джошуа – Пулев. Изглежда няма как да се проведе във Великобритания, защото там няма да има зрители. Изглежда сякаш има още 1-2 възможни варианта за домакин. По всяка вероятност няма да се проведе поне до по-късно през тази година. Но със сигурност няма да е във Великобритания. Също така, Фюри срещу Уайлдър изглежда възможен в последното тримесечие на 2020 г.“, заяви Аръм.