Начало Бокс Хюи иска да защити честта на фамилия Фюри срещу Уайлдър

Хюи иска да защити честта на фамилия Фюри срещу Уайлдър

Хюи иска да защити честта на фамилия Фюри срещу Уайлдър
0

Хюи Фюри иска да се бие с Дионтей Уайлдър до края на годината. Това заяви баща му Питър – ден преди завръщането на сина си срещу Крис Норад.

Преди половин година „Бронзовия бомбардовач“ завърши наравно с братовчеда на Хюи и бивш световен шампион – Тайсън Фюри.

„Ако Уайлдър си търси противник, Хюи ще приеме с удоволствие, няма проблем“, започна Питър Фюри.

„Хюи не избягва никого. Ще се бие с всички топ боксьори в категорията. Ако Уайлдър е съгласен, правим мача на 100%. Ще сме аутсайдери, но това никога не ни е пречило. Нека победим в събота, а след това си намерим добри противници за юли и септември. До края на годината сме свободни за Дионтей“, допълни бащата, който е и агент на боксьора.

В последно време американецът трудно си намира съперници. Почти всички състезатели отказват да се качат на ринга срещу него.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.