Начало Бокс Японски кикбоксьор нокаутира зрелищно бодигарда на Флойд (ВИДЕО)

Японски кикбоксьор нокаутира зрелищно бодигарда на Флойд (ВИДЕО)

Японски кикбоксьор нокаутира зрелищно бодигарда на Флойд (ВИДЕО)
0

Докато легендата от близкото минало Флойд Мейуедър бе зает да спечели пореден демонстративен мач през уикенда, то неговият бодигард Рей Садеги имаше малко по-различна съдба на ринга на „Rizin 38“.

Непобеденият боксьор надви японския ММА боец Микуру Асакура в голямото събитие на вечерта, но преди това на същия ринг се качи и дългогодишният охранител на американеца, който на свой ред искаше да покаже боксови умения.

За негово съжаление обаче, нещата не се развиха по план и големият му ръст и мускули не му помогнаха особено много срещу опитния японски кикбоксьор Коузи.

Двамата се изправиха в подгряващата карта на галавечерта в двубой по правилата на бокса, а разликата в физическите габарити бе повече от очевидна. Садеги, чийто прякор е Джизи Мак, бе с поне 25 килограма и 15 сантиметра по-висок.

Мачът бе с максимална продължителност 3 рунда, но още в началото на финалната част стана ясно, че Садеги е много далеч от своя опонент и след няколко тежки попадения в главата, бодигардът се свлече на два пъти на земята, преди реферът да прекрати двубоя.

Изглежда годините прекарани около един от най-великите боксьори не са имали особено голямо значение.