Начало Бокс Залагат още една титла на Пулев – Чисора
0

Залагат още една титла на Пулев – Чисора

Залагат още една титла на Пулев – Чисора
0

Шест от седемте подгряващи битки на Кубрат Пулев – Дерек Чисора, вече са известни. Организаторите на събитието на 9 юли в „О2 Арена“ публикуваха почти пълния списък на мачове, които ще се проведат в навечерието на реванша на Кобрата и „Войната“. Двамата ще се срещнат за втори път в своите кариери, след като българинът надделя над британеца по точки през 2016-а в Хамбург.

Две от въпросните битки ще са за титли. Boec.bg вече информира коя ще бъде една от тях. В супер полусредна категория Каоимин Агярко ще се бие с Лукаш Мачиек за Интернационалния пояс на WBA.

Днес обаче стана ясно, че асоциацията ще връчи и още една титла. Тя отново е Интернационална, но в средна категория. За нея ще боксират Феликс Кеш и Вон Александър.

Освен тях са потвърдени битките на Израил Мадримов и Мишел Соро (супер полусредна), Рамла Али – Агостина Рохас (супер петел), Соломон Дакре – Кевин Еспиндола (тежка) и Юсуф Ибраим – Франсиско Родригес (перо). Единствено Фабио Уордли (тежка) чака още името на своя противник.