Начало Бокс Мач за титла подгрява Пулев – Чисора
0

Мач за титла подгрява Пулев – Чисора

Мач за титла подгрява Пулев – Чисора
0

Двубой за титла ще подгрее сблъсъка на Кубрат Пулев с Дерек Чисора. „Кобрата“ и „Войната“ ще се срещнат на 9 юли в „О2 Арена“ в Лондон в реванш, който българинът ще даде на съперника си, след като го победи в Хамбург през 2016 година.

С наближаването на датата, организаторите от „Мачруум“ започват все повече да повдигат и завесата относно мачовете, които ще се проведат преди гвоздея на събитието. След като в самото начало стана ясно, че феновете на бокса ще видят битка в супер полусредна категория между Израил Мадримов (8-0) и Мишел Соро (35-3-1), сега на дневен ред е потвърждение и на още един двубой.

Става въпрос за друг мач от същата дивизия, в който Каоимин Агярко (11-0) ще срещне Лукаш Мачиек (28-4-1). Въпросната битка е предвидена да се състои в 10 рунда и ще бъде за Интернационалната титла на WBA. Агярко е известен като „Черната гръмотевица“ и има 7 нокаута зад гърба си.

Предстои тепърва да бъдат обявени и съперниците на останалите боксьори, включени в галавечерта. Общо 7 мача ще се проведат в „О2 Арена“, като шест ще подгреят Пулев – Чисора. Събитието ще се предава по DAZN.