Начало Бокс Жан: Ако Фюри тренира за Усик, както за мача с Нгану, ще има големи проблеми

Жан: Ако Фюри тренира за Усик, както за мача с Нгану, ще има големи проблеми

Жан: Ако Фюри тренира за Усик, както за мача с Нгану, ще има големи проблеми
0

Тайсън Фюри отново стана обект на критики за скандалния си мач срещу Франсис Нгану преди няколко месеца. Жилей Жан дори заяви, че британецът ще има проблеми, ако подходи по същия начин с Олександър Усик, когато двамата се срещнат един срещу друг на 17 февруари в Саудитска арабия.

Боят с Франсис Нгану трябва да послужи за пробуждане на Тайсън Фюри. Трябва да тренира сериозно и да се фокусиран в залата, но човек никога не знае, защото всеки е различен. И все пак мога да ви кажа, че, ако се готви сега, както срещу Франсис Нгану, той ще има сериозни проблеми и ще е изправен пред голяма опасност“, каза „Големия взрив“, цитиран от Boxing Scene.

„Циганския крал“ съвсем до скоро бе на зимна ваканция в топлите страни, докато украинецът тренира усилено още преди Коледа. Усик дори го разкритикува, че не приема сериозно предизвикателството му.

Жан от своя страна призна, че мачът е невъзможен за прогнозиране до първия гонг, но все пак посочи Усик за своя фаворит, защото вярва, че уменията са това, което има най-голямо значение в бокса.