Начало Бокс Животът на Мохамед Али ще бъде разказан в сериал
0

Животът на Мохамед Али ще бъде разказан в сериал

Животът на Мохамед Али ще бъде разказан в сериал
0

Сериал за живота на покойния Мохамед Али ще бъде продуциран от „Amazon Studion“, Майкъл Б. Джордан и Джей-Зи. Новината бе съобщена в „Deadline“.

Актьорът Майкъл Б. Джордан, който може да бъде разпознат от феновете на бокса от главната му рола във филма „Крийд“, няма да участва в лентата, но ще бъде един от продуцентите на сериала .

Сериалът ще се казва „Най-великия“. Ще си партнираме с „Roc Nation“ (компания собственост на Джей-Зи) за създаването на музиката на филма. Ще си партнираме с близки на Али и историята му ще бъде разказана такава, каквато е. Ще бъде „лимитиран“ сериал. Няма да споделям повече, но само ще кажа, че ще видите Али такъв, какъвто вероятно не сте го виждали“, разказва Джордан пред „Deadline“.

Сценарият на сериала ще бъде написан от Джош Уейкли.

„Хората познават Али от дните му в бокса, но сериалът ще ви даде възможност да видите какъв е като човек. Ще разберем за всички негови страни“, допълва Джордан.

Това няма да бъде първи сериал за живота на Али. Освен в сериали, животът на боксовота легенда е разказан и във филма „Али“, в който главната роля е изиграна от Уил Смит.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".