Начало Бокс Звездите от боксовата галавечер в София с тренировка сред руините на античния град Сердика

Звездите от боксовата галавечер в София с тренировка сред руините на античния град Сердика

Звездите от боксовата галавечер в София с тренировка сред руините на античния град Сердика
0

Звездите от предстоящата в края на тази седмица боксова галавечер в София проведоха демонстративна тренировка сред руините на античния град Сердика.

На мястото, познато на столичани като Ларгото, бе поставен своеобразен ринг, на който се качиха братята Кубрат и Тервел Пулев, техните противници Ихор Шевадзуцкий и Лори Ламбърт, както и българските боксьори Кирил Русинов, Петър Драганов и Даниел Асенов, за когото това ще бъде дебют на професионалния ринг.

Мястото, на което се проведе тренировката, както и часът пик, накараха много граждани на София, ползващи метрото в центъра, да спрат и да погледат заниманието, а част от тях успяха да си направят и снимки за спомен с братя Пулеви.

Днешната тренировка бе част от събитията преди самата галавечер, която ще се проведе в събота, 30 март в „Арена София“ в столицата. Утре по пладне в хотел „Маринела“ е насрочена пресконференция преди шоуто, а в петък в мол „България“ е официалният кантар.

На пресконференцията утре промоутърът Ивайло Гоцев обеща да даде всички подробности около предстоящата гала, както и пълната програма за мачовете в събота.

тагове: