Начало Бокс Звярът Берланга с първа победа след решение

Звярът Берланга с първа победа след решение

Звярът Берланга с първа победа след решение
0

Обещаващият младок Едгар Берланга за първи път в кариерата си чу гонга за край на първия рунд. Пуерториканецът победи с решение Демон Никълсън и това шокира всички негови фенове и запознати с бокса в момента.

Берланга имаше 16 победи в първи рунд от 16 професионални битки.

Срещата беше подгряващ мач на двубоя между Емануел Наварете и Кристофър Диас във Флорида, САЩ.

Берланга имаше шанс за нокаут секунди преди финала. Съперникът му бе пратен на пода след много тежък удар с дясната ръка. Все пак успя да се изправи, въпреки видимо неадекватното си състояние.

Реферът приключи броенето и даде край на срещата. Ако имаше още няколко секунди Едгар Берланга вероятно щеше да довърши Никълсън и да запази статистика от победи единствено с нокаут.

Така рекордът на Али Раюми за 21 поредни успеха с приключване в първия рунд ще оцелее.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.