Начало Граплинг Деметриус Джонсън прие граплинг предизвикателството на 120-килограмов бодибилдър

Деметриус Джонсън прие граплинг предизвикателството на 120-килограмов бодибилдър

Деметриус Джонсън прие граплинг предизвикателството на 120-килограмов бодибилдър
0

Един от най-популярните инфлуенсъри в бодибилдинга – Брадли Мартин, отправи предизвикателство към легендата на смесените бойни изкуства Деметриус Джонсън за граплинг мач и шампионът на ONE FC прие.

Ще го смачкам. За мен 70 кг. са като хавлиена кърпа. Ще смачкам главата му на пода. Искам просто да седна върху него в стил джу-джицу“, каза инфлуенсърът за подкаста RawTalk.

Всъщност Джонсън се състезава в категория до 57 кг., така че би следвало да е още по-лесна мишена за Мартин, ако съдим по думите му.

Той е 120 кг, бодибилдър и очевидно ще има тегловото предимство. Ще отскоча до Калабасас и ще се търкулнем. Ще го сгъна“, каза на свой ветеранът в смесените бойни изкуства за подкаста The GOATcast.

През 2015 г. Хафтор Бьорнсон – носителят на титлата „Най-силен мъж на планетата“ и звезда от хитовия HBO сериал „Игра на тронове“, предизвика Конър МакГрегър на подобно съревнование. „Планината“ тогава тежеше внушителните 180 кг., докато „Прословутия“ бе едва около 70 кг., но и тогава бе повече от видимо, че техниката превъзхожда мускулната маса, когато става въпрос за граплинг.