Начало ГОРЕЩО НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! Вижте как бизнесът и спортът могат да вървят ръка за ръка (СНИМКИ)

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! Вижте как бизнесът и спортът могат да вървят ръка за ръка (СНИМКИ)

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! Вижте как бизнесът и спортът могат да вървят ръка за ръка (СНИМКИ)
0

Едно от най-изтънчените заведения на морето „DJANNY“ в Слънчев бряг вече може да се похвали с изключително луксозен ремонт, който има за цел да достави максимално удоволствие на своите клиенти.

В ресторанта са съчетани всички желания на посетителите, които сега са изпълнени по един прекрасен начин. Всичко това става благодарение на опита, натрупан през годините.

В това прекрасно място за Вашето удобство и спокойствие ще се грижи любезният домакин Любен Стефанов. Това е човек, който през годините е доказал, че е голям благодетел на спорта.

Той често е помагал за реализацията на разнообразни спортни събития, както и на много известни спортисти. Неговото заведение ‘DJANNY’ е спонсор на едни от топ бойците на България – Стоян Копривленски и Атанас Божилов.

Огромният професионализъм в работата на Любен Стефанов вече освен в спорта може да се види и в ресторант „DJANNY Слънчев бряг“, където е домакин.

Заведението вече отвори врати – така че заповядайте да опитате от перфектно приготвените ястия.

Официалното откриване на „DJANNY Слънчев бряг“ ще бъде в края на месеца, като всички желаещи да се докоснат до абсолютно новия и луксозен интериор са добре дошли.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.