Начало ГОРЕЩО Радо Карашев пред Boec.BG: Бабачев е боец, но само на татуси и брада! Ще го бия и на бягане по „Стамболийски“

Радо Карашев пред Boec.BG: Бабачев е боец, но само на татуси и брада! Ще го бия и на бягане по „Стамболийски“

Радо Карашев пред Boec.BG: Бабачев е боец, но само на татуси и брада! Ще го бия и на бягане по „Стамболийски“
0

В петък вечер Бранко Бабачев победи Радослав Карашев в зала “Универсиада” с 3:0 съдийски гласа. Загубилият боец даде интервю пред Boec.BG, в което коментира двубоя, отношенията си с Бранко и решенията на съдиите.

– Здравей Радо. В петък се изигра последната ти среща, която се състоя по време на столичната гала вечер Pro Fight 12. Ти се изправи срещу Бранко Бабачев в главната среща на вечерта. Загуби с 3:0 съдийски гласа. Какво мислиш за срещата, защо се стигна до тази загуба и за теб заслужена ли е тя?
– Здравейте, бойци. Не знам как се стигна до това 3:0. Аз участвах в срещата, защото Бранко е боец…но само на татуси и брада. Няма как в професионален мач да ходиш назад и да риташ, и да вземеш мача, според мен.

– Преди време отново беше замесен в среща която съдийте решиха, че първо си спечелил, а след това загубил. Как си обясняваш това?
– Лошото е, че вече съм свикнал с Дидо, с Драго от Варна. Грешна посока е. Вместо да се толерират млади преспективни бойци като мен, те си играят цирк… Но пътят на един самурай винаги е труден.

– Би ли пожелал реванш и ако „да“, кога и при какви условия?
– Май няма смисъл от реванш. Но аз имам идея – преди години имаше мач между Боб Сап и Жерон Лебанер. Те се биха един рунд К1, един рунд ММА. Което е интересен вариант. Или 3 от 5 да играем…

– Какво ще кажеш на всички фенове, които дойдоха да те подкрепиха и въпреки загубата продължават да го правят?
– Благодарен съм, че имам такива приятели и такива фенове. Те са до мен и с мен. Защото аз съм мъж и съм боец, а не колегата във фирмата. Но с тези решения на съдиите, не знам как феновете ще дойдат да гледат. По-добре да си пушат наргиленца.

– Какво е мнението ти за може би най-коментирания боец в България – Деян Топалски, имаш две срещи с него?
– Дидо е голям професионалист. Мога да му пожелая само да бъде здрав.

– Ами за Бранко Бабачев? Всички знаем, че сте приятели, предполагаме това остава така и след вашата среща и всичко негативно е останало на ринга?
– Не знам. С това изказване, което направи: „Оказа се, че е корав боец“, ме издразни много. Той много добре знае кой съм и мога да го победя във всяка една дисциплина. Дори да се надбягваме по бул. „Стамболийски“.