Начало Интервюта Георги Дойчев пред Boec.BG: Чувствам се подготвен и ще дам всичко от себе си на световното

Георги Дойчев пред Boec.BG: Чувствам се подготвен и ще дам всичко от себе си на световното

Георги Дойчев пред Boec.BG: Чувствам се подготвен и ще дам всичко от себе си на световното
0

Поредицата от интервюта с националите по киокушин, които ще вземат участие на предстоящото KWU световно първенство в Русия продължава. Днес Ви представяме Георги Дойчев:

Boec.BG: Здравей, Георги. Ти си един от младите и много преспективни бойци в киокушина в България и не само. Би ли разказал малко повече за кариерата ти до този момент и разбира се за теб самият, за да запознаем повече хора с теб като състезател и човек.

Георги: Здравейте. Занимавам се карате киокушин от 16 години. Още от ранна детска възраст, аз и моят по-малък брат искахме да тренираме някакъв боен спорт, понеже гледахме филми с бойни сцени и така един ден баща ни реши да ни запише на карате. В последствие ми допадна много и така до ден днешен практикувам този спорт, който е станал незаменима част от ежедневието.

Boec.BG: Определян си като един от най-талантливите и като бъдещето на българския киокушин. Как стигна до тук и какво ти костваше?

Георги: Радвам се да чуя това за мен. Всичко съм постигнал с много тренировки, труд и лишения.

Boec.BG: Как преминава един твой тренировъчен ден?

Георги: За мен денят започва със сутрешна тренировка, която е от в 8ч. и продължава от час и половина до два часа. Имам и втора тренировка, която е от 17ч.

Boec.BG: А извън тренировките?

Георги: Извън тренировките, межу първата и втората, работя и след тежкия ден използвам времето за почивка.

Boec.BG: Предстои ви най-голямото събитие в киокушина – световното първенство в Русия на KWU. Какво очакваш да бъде състезанието и как смяташ, че ще се представиш предвид конкуренцията, която най-вероятно познаваш?

Георги: Състезанието, което предстои наистина ще е много силно, тежко и ще има много добри и опитни състезатели, но въпреки това се чувствам подготвен и ще дам всичко от себе си.

Boec.BG: Подготовката ти в националния отбор за световното с какво се различава от тази извън подготовката за световното?

Георги: Подготовката за световното се различава с, това че е доста по-тежка и продължителна. Имахме няколко подготвителни лагера, един от които беше в Русия, където имахме възможноста да обменим опит с руски състезатели.

Boec.BG:  Какво ще пожелаеш на читателите на Boec.BG?

Георги: Пожелавам им да са здрави и да изкарат весело предстоящите коледни и новогодишни празници!