Начало Видео Ивет Горанова: Ще се опитам да мотивирам полицаите (ВИДЕО)

Ивет Горанова: Ще се опитам да мотивирам полицаите (ВИДЕО)

Ивет Горанова: Ще се опитам да мотивирам полицаите (ВИДЕО)
0

Ивет Горанова заяви сериозни амбиции след приема си в редиците на Министерство на вътрешните работи (МВР). Олимпийската ни шампионка по карате от Токио 2020 получи в понеделник (20.09) договора си за назначение от служебния министър на МВР Бойко Рашков. Тя ще изпълнява длъжността инструктор по бойно-приложни изкуства в полицейската академия в София.

„Ще се опитам да покажа моите знания и да им предам това, което аз знам – сподели Ивен Горанова пред екип на Bulgaria ON AIR след церемонията. – Ще се опитам да ги мотивирам да са вдъхновени и ще им предам моите умения по лична защита, което е много важно за служителите на МВРда могат да реагират бързо и правилно.“

Тя е категорична – каратето учи на самоконтрол и самодисциплина, което е важно не само в спорта, но и в живота. А олимпийският медал ѝ отваря много врати. 

„Олимпийски медал, това ми беше най-голямата мечта и нямаше друга, която да се сравни с нея, това беше втората, която изчакваше първата да се сбъдне“, добави олимпийската медалистка.

21-годишната Горанова е получила покана да започне работа в МВР лично от вицепремиера и вътрешен министър в служебното правителство Бойко Рашков. Това се е случило по време на награждаването в МВР на българските призьори от Летните олимпийски игри на 12-ти август.