Начало Бокс Аматьори подготвяли Ей Джей за битката с Усик
0

Аматьори подготвяли Ей Джей за битката с Усик

Аматьори подготвяли Ей Джей за битката с Усик
0

Антъни Джошуа е използвал изненадващ подход, за да се подготви за мача с Александър Усик. Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO е привикал за спаринг партньори предимно боксьори с аматьорски опит. За това разкри един от хората, които са правили тренировъчни срещи с Ей Джей – Марко Милун.

„Мисля, че той избра мен и други аматьори за спаринг партньори, защото се нуждаеше от момчета, които боксират сходно с Усик. Той се бие повече като аматьор, а не като професионалист и може би това е причината да привика мен и Виктор Юрк, както и останалите момчета. Единственият професионалист, който беше на лагера, по същото време с мен, беше Шокран Парвани”, споделя хърватинът Милун.

Според него, Ей Джей ще спечели без особени затруднения битката на 25 септември в Лондон. „Той е у дома, подготвен е безупречно, работи много усилено и това са все неща, които ще му помогнат да вземе победата. Предупреждавам ви обаче да не очаквате война на ринга. Ей Джей ще се боксира умно и ще доминира”, каза още Милун.