Начало Бокс Еди Хърн разсея съмненията около Джошуа
0

Еди Хърн разсея съмненията около Джошуа

Еди Хърн разсея съмненията около Джошуа
0

Мениджърът на Антъни Джошуа (24-1) – Еди Хърн разсея появилите се съмнения, относно формата на световния шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория. Британецът продължава подготовката си за мача с Александър Усик (18-0) на 25 септември. Битката ще се проведе на стадиона на „Тотнъм” в Лондон.

В последно време се появиха информации, че Ей Джей се е смалил, търсейки повече скорост в придвижването си по ринга. Според Хърн обаче, това не отговаря на истината. Напротив – той е категоричен, че Джошуа ще изглежда масивен и ще превъзхожда значително Усик, когато двамата застанат един срещу друг.

Ей Джей изобщо не изглежда малък. Напротив, изглежда масивен. За мен той е абсолютно завършен, като скала е”, заяви Хърн.

Той описа подробно и състоянието на Джошуа. Краката му изглеждат огромни, мощни и много бързи. При тях никога не е въпрос на сваляне на килограми или нещо такова. Той прекарва изключително време на ринга, прави страшно много спаринги и е подобрен във всяко едно отношение”, отсече мениджърът.

Той се върна и назад във времето, когато Ей Джей бе критикуван, че няма въздух за заключителните рундове. „Помним как беше в края на срещите с Дилиън (Уайт), (Чарлз) Мартин и (Владимир) Кличко. Изглеждаше така, сякаш не знае какво прави. Беше голям, силен и мислеше че има нужната основа. Сега обаче всичко е различно и ще го видите на 25 септември”, промотира Еди Хърн сблъсъка с Усик.