Начало Видео Какво е общото между бойните спортове и юридическото образование
0

Какво е общото между бойните спортове и юридическото образование

Какво е общото между бойните спортове и юридическото образование
0

Много емоционални срещи със звезди от света на спорта, ексклузивни включвания от най-престижните лагери, първенства и шампионати на бойните изкуства, истории от първо лице за силата на духа и осеяния с предизвикателства път към успеха. Всичко това е подготвил екипът на единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас „BOEC.BG“ по Bulgaria ON AIR.

Още тази седмица, по време на първото за новия тв сезон издание на предаването – на 5-ти септември, от 19:00 часа, в студиото ще влезе основателят и ръководител на елитната полска бойна верига Норберт Савински. В едно откровено интервю пред очарователната ни водеща на предаването Десислава Джерманска, той споделя защо решава да се занимава с бойни спортове, когато зад гърба си има юридическо и икономическо образование от престижни университети като Оксфорд, Бон, Виена и Варшава.

Как премина третият пореден международен ММА лагер, в който водещи френски ММА бойци от „Brave“ и CAGE проведоха подготовката си за предстоящите си мачове в България? Нашият екип проследи тренировките на бойците, а тази неделя ще покаже на зрителите в ефира на Bulgaria ON AIR и някои от най-любопитните моменти от мястото на събитията.

За финал, първото издание на предаването за есента ще разкрие как бе отбелязан юбилеят на българската винг чун организация. А за да бъде насладата на почитателите на бойните спортове и изкуства пълна, водещата на предаването Десислава Джерманска е подготвила и ексклузивно интервю с гранд майстор девета степен Оливър Кьониг.