Начало Карате Над 250 каратеки от 6 държави на лагер в Семково

Над 250 каратеки от 6 държави на лагер в Семково

Над 250 каратеки от 6 държави на лагер в Семково
0

Над 250 каратеки от шест държави провеждат в момента подготвителен лагер на високопланинската база в Семково. Организатор на проявата е Академия за бойни спортове „Цанев“. Оттам специално за Boec.BG споделиха, че подготовката върви по план, в изключително професионална и приятна атмосфера.

Подготовката на каратистите започна от 16-ти август и ще продължи до 1-ви септември. Сред гостуващите участници има от бойци от Унгария, Северна Македония, Франция, Италия и Румъния. Много от присъстващите са изявени имена и медалисти от световни и европейски шампионати. В лагера участват и съдии от най-високо ниво.

За каратистите от Академия „Цанев“ този летен лагер е съществена част от подготовката за старта на сезона. От клуба се надяват на поредна успешна година с много национални купи и отличия от международни турнири. Такива предстоят в Будапеща на 15-ти септември, Люксембург на 22-ри септември и в Берлин на 5-6-ти октомври. Една от основните цели е и представянето на предстоящото Световното първенство в Чили през месец ноември и Световната лига в Италия през декември.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.