Начало Карате Връчват лъскава премия на Ивет Горанова

Връчват лъскава премия на Ивет Горанова

Връчват лъскава премия на Ивет Горанова
0

Ивет Горанова, която донесе историческа олимпийска титла за България при дебюта на каратето на форума в Токио, ще получи лъскава премия за успеха си. 21-годишното момиче записа със златни букви името си в спортната ни история, след бляскавото си представяне в японската столица. А това няма да остане незабелязано от ръководството на българската федерация по карате.

След триумфа на Ивет в категория до 55 килограма в Токио, сега е ред и на заслужените поздравления и съответно – подаръци. Президентът на Българска национална федерация по карате Алексей Петров ще връчи ключовете на лек автомобил, в знак на признание за историческия пробив на Горанова. Той е осигурен от един от спонсорите на централата.

Колата ще бъде на разположение както на Ивет, така и на нейния личен треньор Ангел Ленков. Церемонията ще се проведе в Пресклуб „България” в петък, 13 август, от 12:00 часа. Там Горанова и нейният наставник ще получат и наградите си за Спортист и Треньор на месеца. Те поделят това признание с другата златна в индивидуалните спортове от Токио – боксьорката Стойка Кръстева и личният й треньор Борислав Георгиев.

Lap.bg