Начало Карате Сам Греко за ударите с коляно и „режим звяр“

Сам Греко за ударите с коляно и „режим звяр“

Сам Греко за ударите с коляно и „режим звяр“
0

Легендата в киокушин карате и кикбокс Сам Греко отново си припомни славния период на 90-те години. Боецът публикува клуп на профила си в Instagram от Световното първенство по Сейдокайкан през 1994 година в Япония.

Към клипа Греко разказва:

„Когато искаш да проключиш мача със запазената си марка, но не уцелиш целта? ОК… ударът трябваше да попадне във вътрешната страна на левия му крак. Пратих германеца Андре Мюис на земята да се превива от болка, за щастие имаше възможност да продължи битката“, спомня си Сам Греко.

„Исках да го нокаутирам и да продължа напред в турнира. Какво направих? Влязох в „режим звяр“ и БАМ! Довърших го с перфектни колена и в крайна сметка спечелих Световното първенство. Славни времена и велики спомени.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SamGreco_K1 (@samgreco_k1) on

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.