Начало Карате Пълна зала аплодира каратисти от всички стилове в Москва (ВИДЕО)

Пълна зала аплодира каратисти от всички стилове в Москва (ВИДЕО)

Пълна зала аплодира каратисти от всички стилове в Москва (ВИДЕО)
0

Пълна зала и много емоции предложи първият ден на Световното първенство на IASKF във всички стилове карате. Надпреварата се провежда в лекоатлетическата зала на огромния спортен комплекс на ЦСКА в Москва. Повече от 1500 каратеки от над 35 държави от цял свят участват в първия по рода си шампионат.

Официалното откриване бе белязано от присъствието на представители на министерството на спорта на Русия, много други официални руски и международни лица, както и от ръководители на карате федерации от цял свят.

Съпрецедателят на Руския съюз на бойните спортове Шихан Юри Трутнев изпрати поздравително писмо, в което пожела на участниците достойни и честни победи, а на организаторите и привържениците на карате – красиви битки и неповторимо изживяване.

Day 1 is a short video #iaskf #allstyleskarate #karate #shotokan #kyokushin #martialarts All Styles Karate: Respect. Train. Win. 👊🏼👊🏼👊🏼Всестилевое каратэ: Уважай. Тренируй. Побеждай.

Публикувахте от IASKF в Събота, 23 ноември 2019 г.

В борбата за медали в събота наблюдавахме изпълнения на ката в различните стилове с оръжие и без, както и доста атрактивни, и емоционални кумите борби на младежите в различни категории.  При строга организация и спазване на графика за деня, всички медалисти получиха заслужено внимание при награждаването.

В неделя ще вземат участие мъже и жени в различни стилове, а зрителите ще се насладят и на много киокушин карате битки. Ще има боеве и по фул контакт правилник с удари и захвати, но със специална защита.

Едно от главните действащи лица на Световното първенство на IASKF във всички стилове карате е добър приятел на Българската карате киокушин федерация – шихан Рамил Габбасов. Той е сред основните виновници за създаването и популяризирането на идеята за обединение във федерация на всички стилове карате. Шихан Габбасов е сред основателите на Световния Киокушин съюз (KWU) и главен съдия на много престижни киокушин състезания. Той е един от най-уважаваните и известни бойци в Русия и по света.

*Специален коренспондент за Boec.BG от Москва и автор на статията е Надя Петрова. 

Много снимки и видеа може да видите на официалната Facebook и Instagram страница на IASKF.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.