Начало Карате СК „Файтърс“ НСА раздаде 13-тите си годишни награди по шотокан карате

СК „Файтърс“ НСА раздаде 13-тите си годишни награди по шотокан карате

СК „Файтърс“ НСА раздаде 13-тите си годишни награди по шотокан карате
0

Спортен клуб „Файтърс“ НСА организира за 13-та поредна година наградите си за най-изявените състезатели по шотокан карате на специална церемония, провела се в НСА „Васил Левски“ на 3 декември.

Отличията бяха разделени по традиция на три отделни категории – до 14-годишна възраст, до 18-годишна възраст и над 18-годишни.

За избора на най-изявените спортисти са заложени най-вече обективните критерии за спечелените медали и класирането на различните първенства.

Ето и топ 3 във всяка отделна категория:

 • До 14-годишна възраст:
 1. Николай Цвятков
 2. Венцислав Велинов
 3. Никол Михайлова
 • До 18-годишна възраст:
 1. Владимир Стойчев
 2. Стивън Йорданов
 3. Кирил Методиев
 • Над 18-годишна възраст:
 1. Елия Димитрова
 2. Вероника Георгиева
 3. Теодор Лазаров

Много съм доволен от изминалата година. Клуб номер 1 сме в крайното класиране от Националното първенство и Националната купа по карате шотокан. В топ 6 на клубовете сме в класирането на олимпийския вариант на карате, сдобихме се със собствена зала, направихме си спортния лагер на морето със 160 трениращи, проведохме множество изпити за техническа степен, раздадохме премии за шампионите и накрая направихме и това награждаване. До дни ще раздадем на членовете си и приятели календарни за 2024 г. напълно безплатно“, каза президентът на СК „Файтър“ НСА – доц. д-р Радослав Пенов.