Начало Карате Летен и морски лагер за състезателите на “НСА-Файтърс“ (ВИДЕО)

Летен и морски лагер за състезателите на “НСА-Файтърс“ (ВИДЕО)

Летен и морски лагер за състезателите на “НСА-Файтърс“ (ВИДЕО)
0

Спортен клуб „НСА-Файтърс“ спази традицията си и тази година. За 10-ти пореден път столичният клуб организира летен лагер. Този път той се провежда в морския курорт Свети Влас, а участие взимат над 90 състезатели.

Подготовката на „НСА-Файтърс“ е планирана в рамките на една седмица и ще продължи до 30-ти август. Всеки ден програмата включва двуразови тренировки. Първата е физическа подготовка и се води на плажа, включително и упражнения във водата. Във вечерното занимание се набляга на техническата подготовка.

Летният лагер на „НСА-Файтърс“ е част от подготовката за две предстоящи големи състезания – Националния шампионат и Европейското първенство. Състезателите, които са част от националния отбор на България и се подготвят на лагера, са световния шампион по карате шотокан при 16-17 годишните Валентин Рачев и европейската шампионка в тази възраст Вероника Георгиева.

Една от основните задачи, които са си поставили от треньорския щаб в лицето на Сенсей Радослав Пенов, Лора Русчева, Юлиан Николов и Виктория Филипова, е и да сплотят колектива.