Начало ММА Джо Роугън се обяви в „пълна подкрепа“ за приемането на стероиди в UFC

Джо Роугън се обяви в „пълна подкрепа“ за приемането на стероиди в UFC

Джо Роугън се обяви в „пълна подкрепа“ за приемането на стероиди в UFC
0

Джо Роугън е почитател на стимулантите в спорта и дори се обяви в подкрепа на приемането им от бойците в UFC. Той даде за пример Конър МакГрегър, който неофициално приемаше сериозни медикаменти, за да се възстанови от счупването на крака си след битката с Дъстин Порие през 2021 г.

Флагманът сред водещите на най-голямата MMA организация приветства новината, че UFC къса отношения с USADA от 31 декември и след това в сила влиза контракта с DFSI. Той очаква да има много по-сериозно облекчение в регламента срещу употребата на забранени вещества.

Мисля, че нещата ще станат по-облекчени и това ми харесва. Подкрепям вземането на стимуланти за възстановяване при контузии, както направи Конър с крака си. На 100%. Няма никакво съмнение. Това е единственият начин. Никой не се е завръщал след подобно катастрофално счупване на крак. Нито един атлет не е успял да се завърне на същото ниво“, каза Роугън в своя подкаст.

„Прословутия“ все още не е имал възможност да докаже, че все още е същият боец, но по всичко личи вече прави подготовка за една от пролетните гали, така че най-вероятно ще разберем, дали методите му за лечение са дали положителен резултат.