Начало Карате Три републикански титли по шотокан за „Оверфайт“

Три републикански титли по шотокан за „Оверфайт“

Три републикански титли по шотокан за „Оверфайт“
0

Три първи места за Спортен клуб „Оверфайт“ от Националното първенство по шотокан карате-до. Титлите в дисциплината кумите грабнаха София Въргулева, Виктория Пиперевска и Георги Гетов. Тимът се радва и на един сребърен на Теодор Чолаков и седем бронза (Петя Николова, Ива Кръстева, Марин Христов, Венцислав Котов, Цветан Игнатов) в индивидуалните и отборните дисциплини, като участие взеха 17 състезатели на клуба.

„Като цяло съм много доволен от представянето. Независимо от класирането, те играха много мъжки и се раздадоха до край“, коментира главният треньор на тима Иво Мукански.

„Оверфайт“ имаше затруднения с провеждането на тренировките си заради противоепидемични мерки, но направи едноседмичен лагер край морето.

„Предвид обстановката в страната и невъзможноста да тренираме в залата, представянето ни беше на ниво, според мен“, добавя Мукански.

Състезателите ще участват в предстоящата Национална купа, която ще се проведе в края на месец октомври, а на 7-ми ноември организира и ежегодния турнир на клуба „София Гранд При“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.