Начало Интервюта Националът по кикбокс Даниел Гецов посреща празник в залата

Националът по кикбокс Даниел Гецов посреща празник в залата

Националът по кикбокс Даниел Гецов посреща празник в залата
0

Многократният републикански шампион по кикбокс, национал на България и състезател на столичния СК „Армеец“ Даниел Гецов празнува 29-ия си рожден ден днес. Носителят на Европейска купа от Карловац 2021 и участник в елитната бойна верига SENSHI няма време за празненства и почивка, тъй като се подготвя за две състезания – професионален мач в Дупница и Световното първенство по кикбокс.

Даниел, честит Рожден ден от екипа на Boec.BG! Как ще посрещнеш празника си? Ще има ли почивка?

– Благодаря много на целия екип на Boec.BG! За съжаление почивка тази година отново няма да има, тъй като подобно на миналата година ми предстои битка на 11-ти септември.

Как преминават летните месеци за теб?

– Лятото премина добре, бях на двуседмичен лагер на „Спортпалас“ с националния отбор, след който ходих и малко на почивка, но като цяло подготовката ми тече постоянно заряди този мач и Световното първенство по кикбокс в края на годината.

Участва в няколко лагера през последните месеци, а основният фокус тази година за теб Световното първенство по кикбокс ли е?

– Да основната цел, тази година е световното.

Липсва ли ти професионалния ринг?

– Ооо да! Професионалният ринг много ми липсва. Очаквам с нетърпение следващия ми мач. Адреналинът от професионалните мачове е незаменим!

Планирана твоя среща през месец август бе провалена, съжаляваш ли?

-Да, много ме е яд. Подготовката ми беше много дълга и тежка и да ти кажат три дни преди мача, че няма да играеш… получи се много гадно. Но всяко зло за добро, сега пък ще покажа на 11-ти септември на какво съм способен.

През септември ще играеш на галавечер в Дупница. Какво знаеш за съперника ти и какво очакваш от този двубой?

Съперникът ми е доста класен състезател. Национал е на сръбския отбор.  Агресивен е и търси боя. Мисля, че ще стане доста хубава битка с много адреналин и тежки тупалки. Ние трябваше да играем с него на 15 август в Ягодина, Сърбия. Но галата се отмени заради пандемията и просто мача се премести за в България. Мисля, че ще е много подготвен, защото и той се готви отдавна за мач с мен и ще стане супер бой.

Какво си пожелаваш за празника?

– Пожелавам си най вече всички от семейството ми да са здрави! Иначе за всичко останало полагам много труд в залата и то ще стане с подкрепата на моя треньор Марио Кирилов, както и на жена ми и дъщеря ми.