Начало Интервюта Кикбокс шампиона Михаил Динев за спорта, границите на България и още

Кикбокс шампиона Михаил Динев за спорта, границите на България и още

Кикбокс шампиона Михаил Динев за спорта, границите на България и още
0

Днес на Бъдни вечер Ви представяме едно интервю с един истински боец, както на ринга, така и в живота. Представяме ви Михаил Динев, който освен много добър кикбоксьор е и изключително предан в една много важна работа за нас всички, а именно – граничен полицай.

Би ли се представил за малко по-широката публика на бойните спортове?

Казвам се Михаил Динев. На 23 години съм от гр. Бургас. Занимавам се от 2 години с кикбокс. Преди това не съм се занимавал с никакъв спорт. Ходих само на фитнес. Запалих се по бойните спортове от Полицейската академия.

Малко хора знаят, че ти всъщност докато си активен състезател по кикбокс си и е граничен полицай, пазещ границите на Република България. Би ли разказал и за тази ти част от твоя живот?

Да, така е. Това работя от 3 години. Със сигурност не е лесна работата ми, но няма как трябва да има и такива хора, които да се борят с престъпността в България.

mihaildinevboecbg001Имаш ли представа за евентуалния скандал с тези мигранти, които влизат в нашата страна? Би ли взел някаква позиция и какво би казал на целия български народ по този повод?

Да, запознат съм с този проблем на държавата ни. Сблъсквам се с тях ежедневно. Не са приятни хора. Попринцип не искам да взимам каквато и да е позиция, защото въпреки всичко и те са хора…

Но според мен създават големи проблеми на нашата държава и на българския ни народ и нещата ще се задълбочават. На българския ни народ бих казал или по-скоро посъветвал да бъдем по – единни във всичко, защото само така може да подобрим държавата ни.

Да се върнем на спортна тема. Ти си републикански шампион по кикбокс, като на едно от тях имаше среща срещу известния боец Деян Топалски. С него играхте дори и профи среща, която след съдийско решение беше обявена за несъстояла се. Би ли се бил отново с него и защо?

Да, така е. Няколко кратен шампион съм. Да, защо да не се бия отново с Деян. Ще видим какви предизвикателства ще ми отправи новата 2017 година.

Какво ти е мнението за нивото на българският кикбокс?

Според мен, нивото на българския кикбокс е изключително високо. И с всяка изминала година става все по – високо. Постоянно показваме и доказваме, че България се е наложила като сила в кикбокса.

Можеш ли да назовеш 3 имена, които ти правят силно впечатление из българските кикбоксьори и с какво би ги отличил?

На първо място – Владимир Вълев- Питбула! Мисля, че тук коментара е излишен. Всички знаем кой е номер 1 в българския кикбокс, а и не само. Всички млади състезатели трябва да се учим и да взимаме пример от него.

На второ място – Богдан Шумаров! Изключително силен и перспективен млад състезател, който има огромен потенциал да достигне най-високо ниво в кикбокса. И на трето място – Стоян Копривленски! Изключително силен състезател. Доказал се много пъти с амбиции за големи постижения. А и все пак сме от един град ?

Какви са ти бъдещите планове на спортна тема?

За в бъдеще плановете ми са да бъда все по-добър и развиващ се в кикбокса.

А в личен план?

В личен план – да бъда винаги заобиколен, както до сега, с хора, които ме подкрепят и обичат и ме правят по- добър и щастлив човек.

Какво би казал на всички читатели на Boec.BG?

На всички читатели на Boec.BG бих пожелал да бъдат по-добри, по-успешни, да не спират да спортуват и да продължават да се информират от най-добрата медия за бойни спортове в България-Boec.bg!!! Пожелавам на всички Весели Коледни и Новогодишни празници ?

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.