Начало Други ДА БЪДЕМ ХОРА: Младата Марина се нуждае от нашата помощ!
0

ДА БЪДЕМ ХОРА: Младата Марина се нуждае от нашата помощ!

ДА БЪДЕМ ХОРА: Младата Марина се нуждае от нашата помощ!
0

Не случайно пускаме този призив точно на Коледа. Казват, че на Коледа ставали чудеса. Нека да го докажем и да помогнем на едно младо 22-годишно момиче, което е дало целият си живот на спорта да бъде пълноценен гражданин на България и да живее живота си така както заслужава – страхотен и щастлив!

Ние от Boec.BG през годините сме доказали, че винаги когато някой има нужда се опитваме да помогнем, ще го направим и сега, без да се замислим!

Този път ще Ви представим историята на младата Марина, която има нужда от всички НАС!

През 2008 година Марина е на 14 годишна възраст и постъпва в болница с диагноза Spondylolisthesis L5-S1 – разместване и счупване на прешлени. Операцията се състои в това да се поставят импланти.Имплантите имат за цел да заздравят прешлените и укрепят гръбнака. Месец след операцията се чупи един от имплантите, а на втория – още един.

На края на2011г. се назначава дата за операция по премахване на имплантите.Операцията минава добре. След месец има контролен преглед, на който се установява,че прешлените отново са се приплъзнали и трябва да се направи нова спешна операция, за поставяне на нови по-големи импланти, кейдж -изкуствен диск с цел  стабилизиране на гръбнака.

Четири години по-късно Марина има напреднала форма на сколиоза и образувал се неврофибром – доброкачествен тумор, произхождащ от обвивките на периферните нерви.Тя се нуждае от лечение,състоящосе в това да се изправи целия гръбнак, ревизия на старите импланти и допълнителни изследвания, за да се разгледа неврофиброма по-детайлно.Вследствие сколиозата,която прогресира, болките й в гърбначния сълб не спират,както и чувства слабост и изтръпване в краката.

Лечението ще се извърши в Германия и сумата е в размер на 25 000 евро – тя е непосилна за нея. През януари месец Марина трябва да замине на преглед и допълнителни изследвания,за да се проследи нейното здравословно състояние. След последвалите резултати, докторите ще дадат окончателно становище за вида лечение и рехабилитация, с което и сумата може да се увеличи.

Как да помогнем?

Дарителска сметка:

IBAN: BG28 CECB 9790 40G8 7848 00

Централна Кооперативна Банка

Титуляр Марина Александрова Вълкова

Можете да посещавате и специално направения сайт за помагането на Марина: Бъдеще за Марина, където ще може да следите и събраните средства до момента!

Да бъдем хора!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.