Начало Видео Александър Петров с нокаут в ново предизвикателство (ВИДЕО)

Александър Петров с нокаут в ново предизвикателство (ВИДЕО)

Александър Петров с нокаут в ново предизвикателство (ВИДЕО)
0

Двукратният ни световен шампион по кикбокс при аматьорите и носител на европейска титла по К-1 при професионалистите Александър Петров показа, че трудно нещо ще му се опъне. Упоритият ни и амбициозен боец прие поредно предизвикателство и то на бойната сцена. Състезателят на варненския клуб „Боил Глобъл тийм“ (Boil Global Team) участва в среща по нов правилник – стил К-1, но с малки ръкавици. Освен това техниките, които се допускаха, бяха по-атрактивни.

Петров не само, че направи дебют в този тип двубои, но и излезе с категорична победа накрая. Българинът записа нокаут, който постигна по време на бойната гала „MAX Fight 44“ в Свети Влас. Двубоят му от категория до 84 килограма го противопостави срещу  Николае Гарбуз. Нашето момче наложи атрактивния си стил и доминираше през цялото време. Петров все пак не рискува от първата минута, а тактически изчака до първата сигурна възможост да пречупи Гарбуз. Варненецът се радваше и на сериозна подкрепа от трибуните, които го аплодираха мощно през цялото време.

Александър Петров изрази задоволството си от представянето и се пошегува, че е щастлив, „въпреки тръшванията, които е понесъм“.

„Благодаря на семейството и приятелите ми за подкрепата, на хората, които помогнаха за тази битка да се състои и отново да се представя подобаващо. Предстоят ми още доста събията тази година и със съвместни усилия, както досега, успехите са неизбежни!“, заяви Петров. Той все по-сериозно затвърждава името си на професионалната сцена, като е носител на четири шампионски пояса от престижни вериги. Скоро се очаква и следващото му участие на международната сцена, като най-вероятно ще защитава една от титлите си при професионалистите. Подробности ще научите първо в Boec.BG.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.