Начало Кикбокс и муай тай Алистър Оверийм ще лекува хомосексуализма на дъщеря си с диета

Алистър Оверийм ще лекува хомосексуализма на дъщеря си с диета

Алистър Оверийм ще лекува хомосексуализма на дъщеря си с диета
0

Дъщерята на Алистър Оверийм – Сторм, изглежда е признала пред семейството си, че е хомосексуалистка скоро, след като е навършила 16-годишна възраст. Кикбокс и MMA легендата обаче гледа на това признание, като на болест, причинена от лошата диета. Той смята да я излекува с правилно хранене.

Голямата ми дъщеря наскоро попадна в такава ситуацията. Това е интересно предизвикателство. Тя се чувства, като малко момче. Имам две дъщери и син. За щастие, имам план как да процедирам. За мен е много важно да разбера, дали идва отвътре в нея или има външни фактори, които влияят. Смятам, че са точно външните фактори и затова подходих, като в състезание. Проучих въпроса, свързах се буквално с всички хора, които познавам по света, за да си изградя стратегия. Ще знам някъде в началото на следващия август, дали е сработило. Музиката оказва голямо влияние, защото всички млади днес са инфлуенсъри. Може това да е проблемът, но може и да е хранителния режим. Ще подходя внимателно, защото не искам да си давам напразна надежда“, сподели нидерландецът пред The Trueman Show.

Ако докаже, че ефектът на храната би могъл да промени сексуалността на човек, то със сигурност Алистър Оверийм би бил номиниран за Нобелова награда. Дано само детето му не получи неизлечими психически травми от подхода на баща си, защото очевидно планира да я подложи на „лечение“ в рамките на цяла една година.