Начало Senshi Антон Петров срещу корав грък на второто издание на SENSHI

Антон Петров срещу корав грък на второто издание на SENSHI

Антон Петров срещу корав грък на второто издание на SENSHI
0

Един от най-добрите български муай тай бойци Антон Петров ще се изправи срещу коравия гръцки боец Танасис Кукуфикис в единствената муай тай битка на второто издание на SENSHI. Двубоят ще бъде част от основната бойна карта на събитието, което ще се проведе на 20-ти април в столичната зала Арена Армеец.

Двамата гладиатори ще премерят сили в категория до 67 килограма. Световният и европейски шампион за аматьори по муай тай, Антон Петров, трябваше да се изправи срещу гръцкият си съперник на ринга във Варна още на първото издание на SENSHI, но контузия възпрепятства родният ни боец и двубоят пропадна.

Бившият участник в най-елитната кикбокс верига „GLORY“ и Кукуфикис вече имат една среща помежду им. Боецът от „Хан Аспарух“ надделява в тази среща и това прави асът на гръцкия клуб „Fight Lab“ още по-мотивиран за победа в столицата ни.

За повече информация кои са следващите двубои, следете нашия сайт, както и фейсбук страницата на Senshi.

Билети може да закупите в мрежата на Eventim или на касите на залата. За резервация на ВИП маси: 0877 88 44 60.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".