Начало Senshi Атанас Божилов преди SENSHI 21: Надявам се да зарадвам още веднъж българската публика

Атанас Божилов преди SENSHI 21: Надявам се да зарадвам още веднъж българската публика

Атанас Божилов преди SENSHI 21: Надявам се да зарадвам още веднъж българската публика
0

Една от легендите на SENSHI – Атанас Божилов, се цели в поредна победа. Боецът даде експлозивно интервю за Boec.bg преди грандиозната гала във Варна.

Успях да се възстановя след SENSHI 20, сега съм се насочил изцяло към SENSHI 21. Подготовката върви по план, готвя се усилено и се чувствам добре. Надявам се да нямам контузии и мисля, че няма да имам проблем с опонента си„, каза Наката.

Сънародникът ни сподели, че има предистория с опонента си – Адриан Мадалин от Румъния. Двамата бойци е трябвало да премерят сили преди години, но поради извънредни причини галата е пропаднала в последния момент.

Трикратен шампион на Colosseum идва на SENSHI 21, за да опита да спре Атанас Божилов

Познавам много добре румънеца, срещу когото ще се изправя. С него имаме предистория. Видях в социалните мрежи, че ме предизвиква и битката е на лице. Изучих силните и слабите му страни и съм готов за битката. Стартирах подготовката за този мач със силови тренировки, а сега вече почвам по кардио тренировките, повече спаринги. Подготвям се в родния ми град Бургас, но мисля да посетя SENSHI GYM, за да проведа няколко тренировки с момчетата там. Надявам се да зарадвам още веднъж българската публика с още една победа„, добави още той.

Нашето момче се надява да получи мач за световната титла и тази година да стигне до 20-тата си победа в организацията. SENSHI 21 ще се състои на 20 април във варненската зала „Конгресна“.