Начало Кикбокс и муай тай Бадр Хари отваря първата си многофункционална зала в Мароко в началото на 2023-а (ВИДЕО)

Бадр Хари отваря първата си многофункционална зала в Мароко в началото на 2023-а (ВИДЕО)

Бадр Хари отваря първата си многофункционална зала в Мароко в началото на 2023-а (ВИДЕО)
0

Мароканската кикбокс легенда Бадр Хари отваря първата от серия многофункционални зали в родината си още в началото на 2023-а година. В социалните мрежи Хари сподели, че локацията ще бъде в Казабланка и определи стъпката като първи етап от „разгръщането на огромна мрежа от джимове, които той и екипът му възнамеряват да изградят“. Брандът ще носи името „Punch“ (удар), а целта е да бъдат изградени поредица от спортни центрове както в столицата на Мароко, така и в по-провинциалните части на страната.

„Искаме да бъдем навсякъде. Ще ви предложим най-добрите услуги. Заедно ще докажем, че качеството е възможно на добра цена. Очаквайте подробности и бъдете добре дошли в Punch много скоро“, написа Хари в Инстаграм.

За последно мароканският нокаутьор излезе на ринга през ноември, където претърпя загуба от друга легенда в кикбокса – бившият боец на UFC Алистар Оувърийм. Нидерландецът успя да победи с технически нокаут в третия рунд, въпреки че Хари водеше по точки и се справяше на много добро ниво.

Последните битки на Хари не оправдаха високите очаквания на мароканеца. От 2016-а насам той записа пет загуби и два мача, които бяха обявени за несъстояли се. Освен от Оувърийм, Хари загуби след злощастна травма от Рико Верхувен, Бенжамен Адегбоуи и Аркадиуш Врошек.