Начало Кикбокс и муай тай Бадр Хари се смее и танцува в клуб след загубата

Бадр Хари се смее и танцува в клуб след загубата

Бадр Хари се смее и танцува в клуб след загубата
0

Бадр Хари се контузи по време на мача с Рико Верхувен и не можа да продължи. Все пак травмата навярно не е била тежка, защото легендарният боец е бил заснет да се забавлява в холандския „Клуб Блу“. На видео в сайта „De Telegraaf“ ясно се вижда как мароканецът се смее и танцува до свои фенове, които си правят селфита с него.

От клуба анонсират, че Хари ще им е специален гост дни по-рано. Загубата и контузията не му пречат да спази уговорката.

„Но той беше“, отговарят от заведението на фен, който е скептично настроен за появата на Бадр Хари.

Треньорът на боеца Майк Пасение коментира ситуацията:

„Знаех за този ангажимент. Уговорката беше от дните преди битката. Трябваше да си покаже лицето там, той не го искаше особено. Аз не съм по клубовете – на 50 съм и какво да правя там?“

Афтърпартитата след големи галавечери са нещо нормално, но Бадр изглаждеше изключително разстроен в секундите след загубата. Някои го наричат „истински войн“, защото не е отменил ангажимента си към заведението, но голяма част от феновете му не са съгласни и намират поведението му за странно.

Снимка: Instagram

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.